Otročka obožujeta Pečjakove cmoke in rogljičke

Zoja Klinar Kogovšek večkrat pogleda na spletno stran Pekarne Pečjak in tako je naletela tudi na nagradno igro. Izpolnila jo je in skoraj že pozabila na to. Potem pa je  prejela nepričakovano elektronsko pismo, da je izžrebana za glavno nagrado, paket Pečjakovih dobrot v vrednosti 100 €! "Zelo sem vesela, pa prav zdaj, med prazniki. Hvala vam, hvala vam!" je bila navdušena.

 

Zoja je doma na Jesenicah in je redna stranka v kranjski trgovini Pekarne Pečjak. Zelo so jo razveselile mnoge akcije, zaradi katerih so v Pečjakovih trgovinah nakupi zelo ugodni. "Vem, da so vsi Pečjakovi izdelki v Pečjakovih trgovinah cenejši kot v drugih trgovinah, redno pa spremljam tudi dodatne 14-dnevne akcije.Take ugodnosti mi veliko pomenijo," pravi. Pečjakove dobrote pripravi približno enkrat na teden, največkrat cmoke in rogljičke, ki jih imata zelo rada tudi otročka, stara leto dni ter dve leti in pol.


Pečjakov paket dobrot je Zoja prevzela v Kranju kar v teh prazničnih dneh, da je prav prišel tudi za mnoge praznične obiske. V njem so izdelki po izboru Pekarne Pečjak in po Zojinih željah, manjkala pa ni niti orehova potica z rozinami.

 

Nov krog nagradne igre je že v teku. Vsak, ki odgovori na anketo, prejme kupon ugodnosti, eden pa ob zaključku vsakega kroga tudi nagradni paket Pečjakovih dobrot, vreden 100 evrov. Izpolnite anketo in se posladkajte! 

 

Pekarna Pečjak je ponosna dobitnica priznanja Inovativno živilo 2016 za testenine z visoko vsebnostjo beljakovin Pure.